Wie zijn wij

Wij zorgen voor Financiële rust

Basic-Finance is onderdeel van de landelijke Basic-Business organisatie, waar echte professionals betaalbare oplossingen aanbieden aan particulieren en bedrijven. Wij bieden voordelige tarieven en zijn volledig transparant in onze dienstverlening en verantwoording daarover.

Particulier financieel advies

De mensen van Basic-Finance zijn gespecialiseerd in het geven van advies bij lastige situaties zoals een echtscheiding en alle financiële vragen die daarbij ontstaan. Basic-Finance werkt dan nauw samen met de Basic Mediator om alles inzichtelijk te maken opdat goede afspraken kunnen worden gemaakt.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Huwelijksgoederenregime en boedel verdelen
 • Kind gebonden budget berekenen
 • Alleenstaande ouderkop
 • Pensioenverevening
 • Proefberekening toeslagen
 • Overwaarde huis of juist huis onder water
 • Gezamenlijke belastingaangifte na scheiding

Basic-Finance werkt ook samen met andere Basic collega’s zoals de mediator, advocaat en notaris als de afwikkeling van een erfenis leidt tot conflict in de familie. Samen zoeken we dan naar een goede oplossing en het herstel van de communicatie. Huis onder water en woekerpolis.

Speciale begeleiding geven de mensen van Basic-Finance bij:

 • Herfinanciering en nieuwe hypotheek
 • Ontslag uit de hoofdelijke aansprakelijkheid
 • Woekerpolissen
 • Budget coaching en schulden

Organisatie advies voor een beter bedrijfsresultaat

Naast alle standaard ‘boekhoud’ activiteiten die in een bedrijf plaatsvinden heb je behoefte aan meer operationeel financieel inzicht en hoe je dat kan verbeteren opdat je bedrijf onder aan de streep een beter resultaat boekt.

Basic-Finance heeft zich daar in samenwerking met de Basic partners in gespecialiseerd en begeleidt lastige trajecten zoals verandertrajecten, fusie, overname en bedrijfsopvolging. Het gaat bij dit soort onderwerpen namelijk nooit alleen maar over de cijfers. Het is het gedrag van mensen die de cijfers beïnvloeden.

De interactie van Basic-Finance met de andere experts van Basic geeft je de mogelijkheid volledig aan het roer te staan. Denk bijvoorbeeld aan een verbeterd debiteurenbeheer door de mensen van Basic Incasso, het oplossen van arbeidsconflicten en ziekmeldingen door Basic-Mediation en het verbeteren van de effectiviteit en efficiency van je medewerkers door de mensen van Basic-HRM en Basic-Training.

Contact met Basic-Finance

Je kunt ons bellen op 0800-BELBASIC (0800 23522742) of mail ons via het contactformulier om een gratis adviesgesprek te boeken met een van onze ervaren Basic-Finance experts.

Vul gewoon de data en tijden in waarop we het beste contact met je kunnen opnemen.

Je kunt dan in alle rust je vragen stellen om tot de beste keuze te komen.

Ik wil graag een adviesgesprek

9 + 11 =