Werkwijze Basic-Finance

Basic-Finance gaat slagvaardig voor je aan het werk. Wat niet nodig is doen we niet en wat wel nodig is wordt door de meest geschikte persoon gedaan. We geven je inzicht over wat we doen, wat dat zal opleveren en tegen welke kosten.

Zo werken we tegen een voordelig uurtarief, maar kun je ook een voordelig abonnement bij ons afsluiten als je vaker van onze dienste gebruik wilt maken.

Zo kun je als particulier bij een echtscheidingsmediation met de Basic-Mediator afspreken dat je graag de werkzaamheden van Basic-Finance inclusief in de mediationovereenkomst opgenomen wilt hebben.

Zo kun je als onderneming de werkzaamheden van Basic-Finance bijvoorbeeld koppelen aan een abonnement waarin ook het debiteurenbeheer van Basic-Incasso, Basic-HRM of bijvoorbeeld Basic-Mediation is opgenomen.

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact met Basic-Finance

Je kunt ons bellen op 0800-BELBASIC (0800 23522742) of mail ons via het contactformulier om een gratis adviesgesprek te boeken met een van onze ervaren Finance experts. Vul gewoon de data en tijden in waarop we het beste contact met je kunnen opnemen. Je kunt dan in alle rust je vragen stellen om tot de beste keuze te komen.

Ik wil graag een adviesgesprek

7 + 4 =