Kwaliteit Financiële diensten

Als je over belangrijke fundamenten onder iemands bestaan of bedrijf adviseert, dan moet je wel weten waarover je het hebt. De mensen van Basic-Finance zijn daarom zeer goed geschoold, gediplomeerd en gecertificeerd. Zijn hebben een afkeer van de graaicultuur die nog steeds bij verzekeraars en banken leeft en leveren goed advies tegen voordelige tarieven.

Basic-Finance maakt er een sport van om jou het beste advies tegen de beste prijs te leveren en vaak is dat bijna de helft goedkoper dan bij je bank. Ooit van woekerpolissen gehoord? Nou die zal je door een Basic Finance specialist niet geadviseerd krijgen, sterker nog: onze woekerpolis specialist zal je bank graag onder druk zetten om je schade te vergoeden.

Bij Basic namelijk alleen maar èchte professionals die voor voordelige oplossingen zorgen en binnen de Basic-organisatie de beste partner voor je aan het werk zal zetten om financiële problemen op te lossen en een gezonde financiële situatie voor je te bewerkstelligen.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Basic-Incasso
  • Basic-Mediation
  • Basic-Advocaten
  • Basic-Notaris
  • Basic-HRM
  • Basic-Training

Contact met Basic-Finance

Je kunt ons bellen op 0800-BELBASIC (0800 23522742) of mail ons via het contactformulier om een gratis adviesgesprek te boeken met een van onze ervaren Finance experts. Vul gewoon de data en tijden in waarop we het beste contact met je kunnen opnemen. Je kunt dan in alle rust je vragen stellen om tot de beste keuze te komen.

Ik wil graag een adviesgesprek

10 + 10 =