Fiscaal advies

FISCAAL ADVIES

Inkomstenbelasting

Heb je moeite met het invullen van de jaarlijkse aangifte Inkomstenbelasting? Zie je op tegen de rompslomp van het zoeken naar de juiste getallen? Of vraag je je af of het gewoon niet makkelijker en sneller kan?

Toeslagen, voorlopige aanslag en heffingskortingen

Als er iets verandert in je gezinssituatie (scheiden, samenwonen) of je inkomen wijzigt, dan heeft dat vaak gevolgen voor diverse heffingskortingen en toeslagen.

Het stelsel van kortingen en toeslagen is zo ingewikkeld geworden, dat zonder voldoende kennis van zaken het lastig is om wijzigingen aan te brengen. Vaak brengt dit meer problemen dan oplossingen met zich mee. Bij de aanschaf van een eigen huis kan een voorlopige aanslag worden ingediende voor een maandelijkse teruggaaf.

Erven en schenken

Is er iemand in de familie overleden en is er een erfenis? Wil je je vermogen liever met ‘warme hand’ fiscaal voordelig aan je (klein)kinderen schenken?

Vaak volgt dan een aangifte voor schenk- of erfbelasting. De notaris kan dit voor je verzorgen, maar dat is niet goedkoop. Onze Basic-Finance experts helpen je hier graag verder mee.

Belasting besparen door de juiste keuzes

Of je nu een klein familiebedrijf leidt of CEO bent van een beursgenoteerde multinational, dagelijks moet je zakelijke beslissingen nemen. Besluiten die mogelijk een grote fiscale impact kunnen hebben. Dat besef bestaat niet bij iedereen.

Onze Basic-Finance adviseurs zijn thuis in de complexe fiscale wet- en regelgeving.
Dit vertalen we door in een duidelijk en praktisch toepasbaar fiscaal advies.

Onze adviezen geven je sturing, waardoor je de juiste fiscale besluiten en keuzes maakt.

Ik wil graag een adviesgesprek

11 + 14 =